• Meisjes MB1 KAMIPOEN!!!

    Afgelopen zaterdag (9-12-2018) is het meisjes B1 team van VOC-Maarssen kampioen geworden in de 2de klasse.
    Na de zomer is er een nieuwe trainer/coach gekomen om met een frisse start de meiden te trainen. De eerste wedstrijden werden verbazingwekkend gewonnen met 4-0. Destijds werd er nog helemaal niet gedacht aan punten halen in de competitie, maar lag de focus vooral op individuele ontwikkeling qua techniek en spelinzicht. Al vroeg in het seizoen werd hun directe concurrentie met 3-1 en 4-0 in eigen huis verslagen.
    Het kampioenschap was nu wel erg dichtbij, er mochten dan geen punten gemorst worden tegen andere teams. Tussendoor stonden ook nog twee bekerwedstrijden op het programma, die het team ook wist te winnen. Na een spannende periode hebben de meiden van VOC-Maarssen MB1 het kampioenschap binnen gesleept. Hard werken en gefocust trainen is het motto geworden. Binnenkort wacht het team nog een spannende wedstrijd in de 3e ronde van de bekercompetitie tegen een sterke tegenstander.

    Succes meiden en gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!