• Na een lange dag vol spannende finales zijn alle winnaars van de bekercompetitie op 11 mei bekend geworden. Vanuit VOC Maarssen (de organiserende veWinnaars Bekercompetitie regio west Volleybal bekendreniging) willen wij de volgende teams feliciteren met hun overwinning: VSTS HS2 - Bodegraven, Timios MB1 - Waddinxveen, VV Utrecht DR1 - Utrecht, VCH HS1 - Hoofddorp, Inter Rijswijk JB1 - Rijswijk, Prima Donna Kaas JA1 - Huizen, Van den Hengel/Sovoco DS1 - Soest, RVV HS1 - Rijnsburg en Dinto MA2 - Warmenhuizen.

    Daarnaast willen we de overige teams bedanken voor de mooie wedstrijden die ze hebben neergezet, het publiek dat in grote getale is gekomen, de vrijwilligers die ons deze dag door geholpen hebben, de scheidsrechters voor het begeleiden van de wedstrijden en de EHBO voor de geringe eerste hulp die nodig was.

    Speciaal willen we ook de prettige samenwerking met de mensen van MFA Safari nog een keer belichten. Extra aandacht willen we ook geven aan de 10 jeugdleden van VOC die tijdens de wedstrijden de vloer droog hebben gehouden.