Het einde van het jaar nadert snel, we zijn alweer bijna op de helft van de competitie en ons volleybalseizoen…
Hierbij een paar kleine updates:
  • Morgen, donderdag 12 december, hebben we een extra Algemene Ledenvergadering. De agenda is inmiddels rondgestuurd en is ook te vinden op onze website. Hoofddoel van deze vergadering is het financiële jaar 2018/2019 af te sluiten en de begroting van seizoen 2019/2020 goed te keuren. Start om 20:30 in Safari.
  • Onze nieuwe website is verder uitgebreid en bevat nu ook een afgesloten gedeelte waar informatie en documenten worden geplaatst die alleen zichtbaar zijn voor leden van VOC-Maarssen. Om hierbij te kunnen, dien je je te registreren, zodat je je eigen inlog gegevens krijgt. Dit doe je via de volgende link: https://www.voc-maarssen.nl/registreren.

We raden iedereen aan zich te registreren. Notulen van ALVs zullen voortaan ook op dit gedeelte van de website worden geplaatst.

  • Helaas gaat het instuiftoernooi van recreanten en competitie-leden dat gepland stond op maandag 23-dec-2019 niet meer door: Safari is gesloten deze week. Dit toernooi is nu verschoven naar 6-Jan-2020, competitieleden zijn nog steeds welkom om mee te doen.
  • Tijdens de kerstvakantie is er geen zaalruimte gehuurd. Dit betekent dat er geen trainingen zijn van 23 december tot en met 5 januari.
  • Zoals in de Nieuwsbrief van oktber aangekondigd, hebben we sinds begin seizoen 2019/2020 een nieuwe kledingcommissie, bestaande uit Annemarie Valen en Rogier van Kerkhof. Op de website stellen zij zich verder voor, vertellen zij je hoe het zit met het bestellen van kleding en wat de plannen voor de nabije toekomst zijn.
Mochten jullie nog vragen, opmerkingen, ideeën of tips hebben, neem dan contact op met het bestuur (bestuur@voc-maarssen.nl) of de redactie (redactie@voc-maarssen.nl)
Wij wensen iedereen alvast prettige feestdagen en een sportief en gezond 2020!!
Nieuwsbrief december 2019
X