• Clubinfo

  Informatie voor nieuwe leden seizoen 2017 / 2018

  VOLLEYBALVERENIGING VOC-MAARSSEN
  Volleybalvereniging VOC-Maarssen is in mei 1996 ontstaan door een fusie van de volleybalverenigingen OSM'75 (opgericht in 1976) en VCM (opgericht in 1955).

  De vereniging heeft ongeveer 230 leden, globaal verdeeld in 110 recreanten, 60 senior- en 30 jeugd-competitieleden, 20 mini-leden en 10 verenigingsleden.

  COMPETITIE
  Aan de seniorencompetitie wordt deelgenomen met 4 heren-teams en 3 dames-teams. Het hoogste herenteam komt uit in de promotieklasse en het hoogste damesteam komt uit in de 1e klasse.

  JEUGD
  De vereniging heeft 4 jeugdteams, te weten: 1 jongens- , 3 meisjes-teams, die deelnemen aan de jeugdcompetitie. Heb je interesse dan kun je een email sturen naar jc@voc-maarssen.nl
  Daarnaast hebben we nog een aantal minigroepen.

  MINI VOLLEYBAL
  Volleyballen is best moeilijk, vooral voor jonge kinderen. Wat u misschien nog niet wist: mini's zijn onze jeugdleden van 6 tot 12 jaar. Mini volleybal wordt gespeeld met aangepaste spelregels. Het veld is kleiner en zoals iedere mini weet, mag de bal gevangen worden. Maar er moet wel geknokt worden voor ieder punt. Op dit moment trainen zij met ca. 20 leden op dinsdagavond in sporthal Safari. Heeft uw zoon of dochter interesse dan kunt u een email sturen naar jc@voc-maarssen.nl

  Ieder jaar heeft VOC-Maarssen kennismakingstrainingen voor mini- en jeugdvolleybal. VOC-Maarssen biedt 6- tot en met 11-jarigen de mogelijkheid om met deze boeiende sport kennis te maken!  Vind je volleybal leuk dan kun je echt lid worden bij de knotsgezellige jeugdafdeling van ons waar, naast de trainingen, allerlei andere activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd, zoals toernooien, feesten en het jaarlijkse kamp.

  RECREATIEF VOLLEYBAL

  Bij VOC-Maarssen kun je op elke dag van de week volleyballen. De recreatieleden zijn ingedeeld in trainingsgroepen die elk 1½ uur per week trainen. 

  Momenteel zijn er 8 gemengde dames- en heren-groepen. Een deel van de recreanten neemt deel aan de recreanten-competitie georganiseerd door de NeVoBo. Afhankelijk van de ruimte op de verschillende avonden kunnen nieuwe leden zelf hun trainingsavond bepalen.

  Er zijn op diverse avonden nog plaatsen vrij voor dames of heren die in een gemengd team recreatief willen volleyballen in Safari, Huis ten Bosch, Zwanenkamp en Fzantenkamp.

  Voor meer informatie, bel Herman Korfage, tel.: 0346 560142 of mail info@voc-maarssen.nl

   

  CONTRIBUTIE 2017/2018

  Competitie Spelend

         Nevobo

  Voc Maarssen

  Senior

  80,-

  245,-

  Jeugd 12-17 jaar

  45,-

  175,-

  Jeugd  8-11 jaar

  35,-

  175,-

  Jeugd jaarlijkse bijdrage kleding

   

  16,-

  Recreatie / Toernooivorm

   

   

  Senior & Mini's 

  25,-

  155,-

  Senioren 2 x trainen

  25,-

  245,-

  Verenigingslid

   

   

  Verenigingslid

  15,-

  30,-

   

  • Voor alle bovengenoemde leeftijden geldt als peildatum 1 oktober van het lopend seizoen (juli-juni).
  • Het inschrijfgeld bedraagt eur 5,00
  • Gezinskorting wordt verleend vanaf het 2e kind. De gezinskorting bedraagt 1/3 deel van de laagste contributie. (geldt alleen voor jeugd 6 t/m 17 jaar)
  • U kunt gebruik maken van de U-pas voor uw lidmaatschap (zie voorwaarden op https://www.u-pas.nl/ )
  • NeVoBo contributie is afhankelijk van het team, waarin gespeeld wordt.
  • Korting bij afgeven machtiging tot incasso is eur 5,00 per jaar (eur 2,50 bij verenigingsleden).

  Contactpersonen
  Klik hier voor de contactpersonen en emailadressen

   

  Aanmeldingsformulier

  Klik hier om je digitaal aan te melden of klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden

  Vergeet niet om een pasfoto in te leveren of in jpg-format te mailen aan info@voc-maarssen.nl

  Nieuwe leden mogen 2 keer (jeugd 4x) mee trainen alvorens definitief lid van de vereniging te worden (deze periode telt wel mee voor de contributie-berekening). Na het genoemd aantal trainingen moet bij de train(st)er of ledenadministratie een aanmeldings-formulier worden ingeleverd inclusief pasfoto.

  De competitie begint begin oktober en loopt tot eind april. Alle thuiswedstrijden worden op vrijdagavond en zaterdag gespeeld (jeugd 's morgens, senioren 's middags). Voor deelname aan de competitie is het aanschaffen en dragen van kleding in de vereni­gingskleuren verplicht.

  De verplichte spelerskaart van de NeVoBo wordt verstrekt door de ledenadministratie.

  Aan- en afmelden als lid kan alleen schriftelijk geschieden bij de ledenad­ministratie. Lid worden betekent dat u lid wordt voor een geheel verenigingsjaar met stilzwijgende verlenging voor het volgende jaar tenzij opgezegd wordt. Opzegging dient uiterlijk 1 maand voor het einde van het verenigingsjaar te geschieden, dus voor 1 juni van enig jaar.