Nu het seizoen al weer een paar weken oud is en de eerste wedstrijden zijn gespeeld, wordt het de hoogste tijd voor een update van wat zaken die achter de VOC-schermen hebben plaats gevonden.

Wat is er allemaal veranderd (in het kort)?

● Zoals iedereen al wel zal weten is de samenstelling van het Bestuur gewijzigd het afgelopen seizoen;

● We hebben een nieuwe materiaalman, Tommer. Tommer traint en speelt bij de recreanten en is tevens vaste invaller voor Heren 3. Ook maakt Tommer al een aantal jaren deel uit van de beachcommissie. Afgelopen zomer is onze materiaalman druk bezig geweest met het inventariseren van alle materialen, heeft hij alles beschreven en heeft hij ervoor gezorgd dat alle teams een eigen ballentas heeft;

● VOC heeft een nieuwe redactie. De dames die de stukjes zullen verzorgen voor op de Facebook site, en binnenkort ook de website, zullen zich binnenkort via hun kanalen aan jullie voorstellen;

● Voor de clubshirts hebben we sinds het nieuwe seizoen, een nieuwe kledingcommissie. Rogier van Kerkhof (H1) en Annemarie Valen (al jaren lang enthousiaste vrijwilliger bij de mini’s) zijn op dit moment de laatste informatiepuntjes aan het vastleggen, voorradenaan het checken, ontbrekende shirts aan het regelen en plannen voor de toekomst aan het schrijven. Binnenkort kunnen jullie meer informatie verwachten;

● Hebben jullie al gemerkt dat elke commissie en elk team z’n eigen mailadres heeft? Super handig. Zo is Heren1 te bereiken via Heren1@voc-maarssen.nl en (de ouders van de jeugd in) MC1 via MC1@voc-maarssen.nl
Wanneer je de mails van jouw team niet krijgt, of je wenst ze niet meer te krijgen, kan je dit doorgeven bij de webmaster.
Als je mailadres is gewijzigd en niet meer klopt, geef het dan door aan de ledenadministratie info@voc-maarssen.nl

Wat staat er voor de maand oktober op het programma?

● Begin oktober (5 tot en met 12 okt) is het de WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER. Ook VOC zet in die week de scheidsrechters in het zonnetje.
Wil je zelf ook in het zonnetje worden gezet? VOC is dringend op zoek naar scheidsrechters die ook op regionaal niveau willen fluiten. Meld je zo spoedig mogelijk aan bij Pieter Siepman!

● Om jouw geheugen weer even op te frissen is er de spelregeltoets. Deze moet je in ieder geval gemaakt hebben voordat je een wedstrijd fluit – ook als je bij de laagste klassen een wedstrijd gaat fluiten. De spelregeltoets is te vinden op https://www.volleybalmasterz.nl/ .

Let op: houd je Nevobo code bij de hand om in te loggen!!!

VOORAANKONDIGING: Op donderdag 12 december staat de Algemene Leden Vergadering om 20.30uur gepland in Sporthal Safari. Deze vergadering zal vooral in het teken staan van de financiële afhandeling van seizoen 2018/2019. Iedereen is uitgenodigd, dus noteer deze datum alvast in de agenda.

● Op maandag 23 december is het Instuif oliebollen toernooi voor zowel competitiespelers als recreanten! Iedereen is welkom in Safari van 20.00—22.30, aanmelden vantevoren is niet nodig.

● Heb je al loten gekocht van de Grote Clubactie? De jeugdleden van VOC verkopen de hele maand oktober nog loten! (en het kan ook online)

Dit was het voor nu even.

Mocht je vragen hebben aan een van de commissies, je kan iedereen altijd bereiken via onderstaande mailadressen:

Bestuur
VOC-Hart
Technische Commissie
Jeugd Commissie
Recreantencommissie
Materiaalbeheerder
Kledingcommissie
Penningmeester
Wedstrijdsecretariaat
Ledenadministratie/info
Redactie
Webmaster
Nieuwsbrief oktober 2019
X