De vereninging

De volleybalvereniging VOC-Maarssen is in mei 1996 ontstaan door een fusie van de volleybalverenigingen OSM’75 en VCM en is aangesloten bij de NeVoBo (de Nederlandse Volleybal Bond).De vereniging stelt zich ten doel om zowel in competitieverband als recreatief te volleyballen met inwoners van Maarssen en daarbuiten. De vereniging heeft circa 250 enthousiaste leden, die de volleybalsport op allerlei niveaus beoefenen. Er wordt al vanaf jongs af aan gevolleybald door de maarssense jeugd: er zijn zo’n  70 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot 17 jaar actief, van mini’s tot en met A junioren. Daarnaast spelen er zo’n 80 seniorcompetitie leden, verdeeld over een vier dames- en vier herenteams, die wekelijks trainen en een competitie wedstrijd spelen in de gehele regio rondom Utrecht (van Amsterdam tot Veenendaal).. En tot slot is er een grote groep recreanten actief, die met veel inzet hun trainingen, partijen en toernooien speelt.

Activiteiten

VOC-Maarssen organiseert veel activiteiten voor hun leden, maar ook wordt er ieder jaar een bedrijfsvolleybal toernooi georganiseerd. Volleybal is een zaalsport en het seizoen loopt van (medio) augustus tot (medio) april. De leden van VOC Maarssen hoeven in de zomer hun sport niet te missen, want er wordt in de zomermaanden wekelijks beachvolleybal georganiseerd aan de Maarsseveensse plassen. De aftrap van dit beach-seizoen gaat gepaard met een heerlijke BBQ en een clinic voor de jeugd.

Beleid

VOC Maarssen is een vereniging waarin gezelligheid een grote rol speelt. Veel teams spelen al jaren samen en seniorcompetitieleden zijn vaak al decennia lid. De jeugd beslaat een groot gedeelte van de vereniging en het is belangrijk voor ons om de jeugd goed op te leiden voordat zij doorstromen naar de senioren. Het beleid hiervoor wordt gemaakt door de technische en jeugd commissies (TC en JC) en ondersteund door het technisch hart.

Interesse in onze vereniging?

Opties voor sponsoring zijn eindeloos. In overleg is er veel mogelijk. Bij interesse vragen we u om contact op te nemen door een e-mail te sturen naar sponsoring@voc-maarssen.nl