Tot en met december 2020 zijn er geen wedstrijden in Safari.

Naast de algemene regels gelden de volgende aanvullende regels:

  • De Nevobo adviseert dringend om in de sportaccommodatie een mondmasker te dragen. Wij vragen iedereen om dit masker bij binnenkomst over neus en mond te dragen om zo samen de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. (masker hoeft niet tijdens de wedstrijden gedragen te worden)
  • Als je als speler langere tijd op de bank zit, wordt ook geadviseert een mondkapje te dragen. De coach hoeft geen mondkapje te dragen, om verstaanbaar te blijven. Tellers en zaalwacht dienen wel een mondkapje te dragen, een scheidsrechter niet.
  • Kom zo kort mogelijk voor je wedstrijd naar de sporthal. Voor de teams die om 13:00 starten: Je mag niet wachten in de hal van Safari, wachten mag alleen buiten, totdat het veld waarop je speelt beschikbaar is.
  • Vanaf 29-sep is er geen publiek meer toegestaan tijdens trainingen of wedstrijden. Ook  ouders die hun kinderen naar wedstrijden of trainingen brengen mogen in Safari NIET blijven kijken op de tribune – de tribune is voor iedereen afgesloten. Eventueel kunnen ouders naar winkelcentum Bisonspoor gaan om daar te wachten, de horeca in Bisonspoor is wel open. Ook kan eventueel een lege kleedkamer gebruikt worden als wachtruimte.
  • In de zaal zijn alleen spelers, coaches, scheidsrechters en zaalwacht aanwezig.
  • Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de zaal. De kleedkamers en douches zijn beschikbaar, maar wij raden aan zoveel mogelijk thuis te gaan douchen en alleen de algemene toiletten te gebruiken.
X