Rabo ClubSupport

Elk jaar heeft de Rabobank een actie om lokale verenigingen en clubs te ondersteunen. Met Rabo ClubSupport bieden zij kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Help jij jouw club haar doel te behalen?  Als je lid bent van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt.
Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.
Als je nog geen lid bent van de Rabobank, maar wel een rekening hebt bij de Rabobank, word dan alsnog snel lid (gratis), zodat je ook je stem kan uitbrengen.Stemmen kan tussen 5 en 25 oktober in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport.


VOC-Maarssen heeft dit jaar gekozen om extra financiering te vragen voor het jeugdkamp. Wij proberen elk jaar een kamp te organiseren voor de gehele jeugd van VOC Maarssen. 

Met dit kamp gaan wij 3 dagen naar een groot huis in Nederland waar we alle ruimte hebben om verschillende activiteiten te doen met de jeugd. In deze activiteiten komt volleybal altijd terug naar voren.
De belangrijkste reden van dit kamp is om plezier te hebben en alle jeugdteams een betere band met elkaar te laten vormen.
Bij veel van onze jeugdleden zie je een positieve sociale ontwikkeling plaatsvinden tijdens het kamp. Binnen onze vereniging zijn er aardig wat veranderingen geweest in het bestuur, waaronder dat de gehele jeugdcommissie is veranderd. Hierdoor heeft afgelopen jaar helaas geen kamp plaatsgevonden.
Het kamp is voor onze jeugd echt iets om naar uit te kijken en er wordt altijd nog lang over gesproken.

Rabo ClubSupport