Hoi leden!

Het (zaal)volleybalseizoen nadert het einde, maar de verschillende commissies zijn alweer volop bezig met het beachen en natuurlijk het komende seizoen. Jullie ontvangen later vandaag meer informatie over het beachen.

Einde trainingen

De trainingen op dinsdag en donderdag in Safari en woensdag in Bloem zijn inmiddels gestopt. De overige teams hebben in de week van 13 tot 16 juni hun laatste training. Voor enkele teams wordt gekeken of zij langer door kunnen trainen.

De trainingen voor het seizoen 2022-2023 starten in de week van maandag 29 augustus.

Teams 2022-2023

De jeugdcommissierecreantencommissie en technische commissie zijn de laatste weken druk bezig geweest met de teamindelingen voor volgend seizoen. Inmiddels zijn de conceptversies bekend en gedeeld met de leden. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je terecht bij een van deze commissies.

Afmelden en blessureleden

Afmelden voor komend seizoen dient te gebeuren voor 1 juni. Ben je blessurelid en blijft dat komend seizoen ook nog zo, geef dit dan ook voor 1 juni door. Voor meer informatie over afmelden en blessureleden kun je terecht op onze website.

Aangezien de teamindelingen al in concept af zijn, willen we vragen om eventuele afmeldingen niet alleen door te geven aan de ledenadministratie, maar ook aan de jeugdcommissierecreantencommissie of technische commissie.

Werving nieuwe leden

Manon en Lotte uit D2 zetten zich actief in om nieuwe leden te werven: eind volgende week gaan zij flyeren in Maarssen en omgeving. Wil jij deze toppers helpen? Meld je dan aan via info@voc-maarssen.nl.

Heb jij zelf ook een goed idee, neem dan contact op met een van de bestuursleden of het bestuur via bestuur@voc-maarssen.nl.

Vrijwilligers gezocht

Er is nog steeds een tekort aan vrijwilligers binnen VOC. We zijn met spoed op zoek naar een nieuwe mannelijke vertrouwenspersoon voor komend seizoen en een regioscheidsrechter (voor een opleiding tot regioscheidsrechter wordt door VOC gezorgd). Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met het bestuur via bestuur@voc-maarssen.nl .

Daarnaast maken veel handen licht werk, dus geef je vooral op bij het bestuur als je iets wilt doen voor de vereniging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lid worden van de jeugdcommissie, recreantencommissie, technische commissie of een van de andere commissies, het bestuur, trainer, scheidsrechter, etc. Bij interesse of behoefte aan meer informatie kun je terecht bij het bestuur.

Tot slot

Heb je nog vragen, of wil je iets kwijt? Benader dan een van de bestuursleden of mail naar bestuur@voc-maarssen.nl.

Wij wensen jullie een fijne zomer en hopen jullie te zien op het zand of vanaf augustus weer in de zaal!

Groetjes,
Dennis, Herman, Melanie, Michiel en Moniek

Nieuwsbrief mei 2022