Nieuwe maatregelen 26 november

Vanaf zondag 28 november moet helaas alles om 17:00 dicht. Dit betekent dat vanaf zondag 28 november tot en met zondag 19 december alle trainingen komen te vervallen.

De Nevobo heeft op 29 november besloten om alle wedstrijden in 2021 te laten vervallen: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/11/29/topdivisie-en-lager-geen-wedstrijden-meer-in-2021


Aanvulling 13 november

Helaas is publiek vanaf vandaag niet meer welkom bij trainingen en/of wedstrijden. De tribunes zullen dan ook voorlopig gesloten blijven.

Per 6 november

Vanaf zaterdag 6 november moeten alle spelers en het publiek een groen vinkje kunnen laten zien met de CoronaCheck-app. Dit geldt niet voor officials en personen onder de 18 jaar.

Westrijden (alle zalen):

De zaalwacht zal bij de ingang van de hal/tribune klaar staan met de CoronaCheck-app. Heb je geen coronapas of geldige QR-code? Dan zullen wij de toegang moeten weigeren. Houd hiermee rekening dat onze vrijwilligers de maatregelen uitvoeren en niet zelf maken. Een discussie hierover heeft geen zin en kan daarom ook niet gevoerd worden.

Trainingen:

De trainer/aanvoerder is er verantwoordelijk voor dat iedereen een groen vinkje heeft. Leden zonder groen vinkje mogen niet deelnemen aan de training en moeten de sportzaal weer verlaten.

Nieuws Nevobo:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/11/04/landelijk-protocol-en-faq-noc-nsf-per-6-november

In het algemeen geldt nog steeds:

  • Heb je klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, koorts, verlies van reuk of smaak) – blijf dan thuis en laat je testen!
  • Was je handen regelmatig met water en zeep. Desinfecteer je handen in de sporthal, in de kast staat desinfectie gel.
  • Volg de instructies zoals aangegeven in de sporthal (indien van toepassing)
  • Informeer het bestuur via bestuur@voc-maarssen.nl als je positief bent getest en de afgelopen week hebt gevolleybald. Waarschuw ook je teamleden en trainer/coach.
  • Ventilatie is zeer belangrijk: In alle zalen (behalve Safari) moeten de ramen open staan tijdens het sporten en na de tijd weer gesloten worden.
  • De trainers fungeren als contactpersoon voor vragen omtrent de corona-regels.

Zorg voor elkaar en help elkaar om deze regels na te leven. Je mag elkaar hier best op aanspreken.


Per 25 september

Zoals bekend zal per 25 september weer verder versoepeld worden. Voor de sporthallen betekent dit dat er geen afstandsbeperkingen meer nodig zijn.

In Bar Bloemstede zal, net als in Safari, een QR-code getoond moeten worden indien men plaatsneemt in de horeca. Bij iets kopen bij de counter en weer weggaan hoeft men niet een QR-code te laten zien.

Bekijk de specifieke afspraken per zaal:

Wedstrijden in Bloemstede

Wedstrijden in Safari

Zaalwachten taken in alle zalen