In mei is het zover. VOC-Maarssen bestaat dan 25 jaar!VOC-Maarssen 25 jaar
Vanuit de Feestcommissie waren er grootse plannen en ook de Redactie had het een en ander in gedachte. Door corona kunnen we niet alleen de zaal niet in voor het spelen van het door ons allen geliefde spelletje, maar staat het virus ook een groot feest in de weg. Het organiseren van een leuk jubileumgeschenk vanuit de Redactie, lukte ook niet zoals wij dat wilden.

Maar niet getreurd, wij zouden deze commissies niet zijn als we niet een oplossing hebben bedacht!

Op vrijdag 28 mei willen we gezamenlijk met alle leden, uiteraard digitaal, proosten op het feit dat we dan al 25 jaar (en 28 dagen) zo’n mooie vereniging zijn.
Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen en plannen om er toch een gezellig momentje van te maken voor zowel jong als oud.

Het enige dat we op dit moment van jou vragen is om naar de site https://www.voc-maarssen.nl/jubileum te gaan en uiterlijk 26 april het formulier in te vullen. (inschrijving is stopgezet)
Hiermee geef je aan dat je -uiteraard- deelneemt aan het jeugd-/of seniorenprogramma EN welk maat shirt je wenst te ontvangen.
Oké dat was meteen een tipje van de sluier….een shirt dus.
Hoe tof zou het zijn als iedereen zijn/haar shirt aan heeft wanneer we het glas heffen. En nog veel beter, als straks – wanneer we weer mogen – de hele zaal hetzelfde kleurt!

Het programma voor vrijdag 28 mei is :

  • 19.00 – 20.00uur een gezellig uurtje met de mini’s + jeugd
  • 20.00 – 21.00uur een gezellig uurtje met de senioren waarbij iedereen mag aansluiten (ook de jeugd mag nog een keer meedoen)

Meer details over het programma kunnen (en willen) we nu nog niet geven, maar dat het gezellig wordt staat vast!

Geef je dus snel op via de link en bestel meteen het juiste maat shirt (de shirts vallen normaal en eventueel staat er een maattabel bij het informatie icoontje).
LET OP: Ook als je helaas niet aanwezig kan zijn bij de digitale activiteiten op 28 mei, willen wij jou toch vragen om in elk geval een shirtmaat door te geven via de link.

Groetjes namens de Jubileum-Commissie

Anne, Annemarie, Arnold, Denise en Lynette